FLISLEGGING

Våre flisleggere har mange års erfaring i bransjen, og leverer arbeider av høy kvalitet.
Hvis ønskelig kan vi ta oss av alle forarbeider vedrørende støping og avretting av gulv, oppretting/flytting av vegger etc.

Vi legger alle typer fliser, og tilbyr flislegging av kjøkken, bad, gulv, vegger og terrasser.

Vi er lokalisert på Hamar, men utfører også tjenester i Ringsaker, Stange, Gjøvik, Elverum, Lillehammer, Romerike og Løten.

Flislegging Hamar Flislegger Hamar Murer Hamar Fliser Flisekompaniet AS

Fliser fra Flisekompaniet AS – Naxos Start

VALG AV FLISER

Ved valg av fliser, spesielt på bad, er det mange hensyn man må ta. Fliser har forskjellige egenskaper, og det er viktig at flisvalget korresponderer med ønsket bruksområde. Vi hjelper deg med denne prosessen slik at sluttresultatet blir best mulig, og vil vare i mange år.

Det er viktig å velge god kvalitet på flisene du kjøper.

En billig flis har ofte et høyt vannoppsug som vil føre til misfarging og soppdannelse på baksiden av flisen over tid. Baderommet er et av de dyreste rommene å pusse opp, og den totale prisforskjellen blir minimal selv om du koster på deg kvalitetsfliser.
Det er også like viktig at det som er BAK flisene innehar de beste kvalitetene – Fagservice AS bruker derfor kun kvalitetsprodukter fra velrennomerte Ardex.

Montering av fliser på bad

Her legger vi fliser på et nytt bad etter oppretting av vegger og montering av foliemembranMembran er blant de viktigste komponentene når baderom skal bygges, og foliemebranen vi bruker har en Sd-verdi (tetthetsgrad) som er hele 8 ganger høyere enn kravet i TEK17

DET VIKTIGE GRUNNARBEIDET

Et godt grunnarbeid er viktig før flislegging for å få til et pent og varig resultat. Vi sørger alltid for å bruke den beste kvaliteten på fugemasse, flislim, mørtel etc., og bruker produkter tilpasset det området hvor flisene skal legges.

Består eksisterende underlag av ujevne, skjeve eller løse partier har vi gulvleggere og snekkere som er spesialister på å utbedre dette. Dette er også en av de største fordelene med å bruke oss; vi utfører de fleste typer håndverkstjenester selv, og kan ta oss av all organisering av oppussingen frem til ferdigstillelse.

PROSJEKTLEDELSE

Flislegging omfatter ofte oppussing av arealer som også inkluderer arbeider av elektriker og rørlegger. Eksempler på dette er flislegging på bad og våtrom, kjøkken, flislegging i yttergang og andre rom hvor man har varmekabler på gulvet.

Hvis ønskelig kan vi ta oss av koordineringen av alle involverte fag. Dette betyr at vi planlegger fremdriften, og sørger for at alle håndverkere kommer til avtalt tid og utfører det de skal. Med oss som prosjektansvarlig kan man trygt reise bort eller være på jobb mens arbeidene pågår.

BAD VI HAR FLISLAGT

Klikk på bildene for å lese om de ulike oppussingsprosjektene
Fliser i dusjsonen
Lekkert nytt bad
Nyoppusset baderom

KONTAKT OSS I DAG

for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud