GULVLEGGING

Fagservice AS har dyktige gulvleggere (byggtapetserere) med over 20-års erfaring, og gulvlegging er noe av det vi er best på.

Gulvlegging og gulvavretting er en del av faget byggtapetsering.
Byggtapetsering omfatter malerrarbeider, tapetsering av vegger med ulike typer materialer, og gulvarbeid med tepper av forskjellige stoffer, vinyl- og linoleumsbelegg (gulvbelegg). Faget krever grundig materialkunnskap, estetisk sans og nøyaktighet.

Dersom du har behov for en gulvlegger bør du  bruke en aktør med lang erfaring, og som er godt oppdatert på regelverket innenfor faget. Pris og kvalitet er også to viktige faktorer. Vi opererer med konkurransedyktige priser, og er opptatt av at resultatet skal vedvare i flere år når du først har hatt besøk av oss.

Gulvlegging - Parkett med fiskebensmønster

Herskapelig og lekkert gulv i fiskebensmønster som også fungerer som spennende kontrastvegg!
Til dette kan man bruke parkett, laminat eller klikkvinyl.

GULVBELEGG

Gulvbelegg generelt har hatt en ny renessanse de siste årene, mye grunnet strengere krav til renhold og hygiene. Dagens gulvbelegg er ekstremt slitesterke, lette å rengjøre, og utvalget er stort. Innenfor kategorien halvharde gulvbelegg finner vi produkter som homogene vinyler, linoleum og gummi. Innenfor industri, kontor, skoler, butikker, kjøpesentere, offentlig sektor osv., er dette de beleggene som er mest vanlige. Valg av produkt gjøres gjerne ut fra beskrivelse og funksjon, og egenskaper til de enkelte produkter. Vi bistår gjerne med hjelp til å velge riktig gulv/belegg, og anbefaler også å besøke hjemmesiden til vår samarbeidspartner Fargerike Hamar hvis man trenger inspirasjon til valg av gulv.

Vi legger alle typer vinylgulv, linoleum, tepper, designgulv, parkett, laminat gulv, gummibelegg og sportsgulv. Vi påtar oss alt fra enkle privatoppdrag til store prosjekter i næringsbygg, idrettshaller etc.

 
Vi er lokalisert på Hamar, men utfører også tjenester i Ringsaker, Stange, Gjøvik, Elverum, Lillehammer, Romerike og Løten.

Gulvlegging Hamar - Gulvavretting Hamar - Gulvlegger Hamar - Gulvbelegg

Våre gulvleggere legger alle typer tepper og gulvbelegg.

FLYTSPARKLING AV GULV

Flytsparkling av gulv (også kalt gulvavretting) utføres for å avrette underlaget, og for å gi gulvet en overflatestandard som tilfredsstiller kravene til ferdig gulv. Metoden brukes i alt fra privatboliger til industribygg. Dagens hurtigbindende sparkelmasser sørger for at gulvene kan tas i bruk kort tid etter at avrettingen er utført.

Flytsparkling kan utføres på følgende underlag:

  • Puss og gips

  • Treverk/gulvbord

  • Gamle fliser

  • Spon- og finerplater

  • Betong, lettbetong og betongelementer

BRUKSOMRÅDER FLYTSPARKLING

Flytsparkling/gulvavretting innendørs:

Plansparkling og falloppbygging i våtrom og tørre rom, og alle typer gulv med vannbåren- og elektrisk varme.

Flytsparkling utendørs:

Terrasser, balkonger, svalganger, garasjer m.m.

Avrettingsmassen kan legges ut med håndverktøy eller blande­pumpe.

KONTAKT OSS I DAG

for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud