KJØKKENMONTERING

Fagservice AS gir 5 års garanti på kjøkkenmontering.

Våre kjøkkenmontører er profesjonelle og dyktige snekkere/tømrere som har lang erfaring med montering av kjøkken, og vi kan også hjelpe til med tips, planlegging og oppmåling før bestilling.

Garantien dekker våre monteringsarbeider (ikke eventuelle feil på møblene – dette må tas opp med produsenten).

Vi har opparbeidet oss god kunnskap med merker som IKEA, HTH, Epoq, AUBO, JKE, MarbodalHuseby, Sigdal, Norema med flere.

Vi er lokalisert på Hamar, men monterer også kjøkken i Ringsaker, Stange, Gjøvik, Elverum, Lillehammer, Romerike og Løten. Klikk her for å se bilder av noen kjøkken vi har montert.

Fagservice AS - Kjøkkenmontering - Kjøkkenmontør

FORDELER MED Å BRUKE KJØKKENMONTØR FRA OSS

Et kjøkken er en stor investering man skal ha glede av i mange år, og det er viktig for oss at kundene våre blir 100% fornøyd med sluttresultatet.
Ved totalrenovering av kjøkken kan vi ta oss av hele byggeprosessen, og vi kan også endre planløsningen på kjøkkenet der dette er ønskelig. Fagservice AS har egne flisleggere, malere og gulvleggere som står klare til å bygge ditt drømmekjøkken. Flislegging over kjøkkenbenk, nytt gulv, maling av tak og vegger etc. blir med andre ord koordinert av oss, og du slipper å bruke tid på å samkjøre håndverkere fra flere firmaer selv. Demontering av eksisterende kjøkken og bortkjøring av dette kan også utføres av oss.
Vi samarbeider blant annet med Hansens Rørservice AS og Stange Elektriske AS, og koordinerer også rørlegger- og elektrikertjenester der dette er ønskelig.

For å få et perfekt resultat bruker vi erfarne og kvalitetsbevisste snekkere som har jobbet med kjøkkenmontering i mange år, og som har montert flere hundre kjøkken.

Vi tilbyr alt av monteringstjenester, og monterer også garderobesystemer, møbler, baderomsinnredninger etc.

Montering av kjøkken Hamar

TRENGER MAN Å BRUKE EN KJØKKENMONTØR?

Kan man ikke bare gjøre det selv eller bruke en vanlig snekker?

Kjøkkenmontering er et eget spesialfelt innen faget snekkerarbeider, og som med alt annet blir man flinkere for hver gang man har møtt på en ny utfordring man må løse. Våre kjøkkenmontører er i tillegg kjent for å være nøye i sitt arbeid og opptatt av detaljer. Vi blir ofte engasjert av både privatpersoner og firmaer for å sluttføre kjøkkenmonteringer hvor man har kjørt seg fast. Nesten like ofte må vi demontere alle kjøkkendelene som allerede har blitt montert og starte helt på nytt. Dette blir som man forstår mye dyrere enn om man hadde engasjert en kjøkkenmontør allerede fra starten av.

Vi monterer stadig kjøkken der det kreves spesialtilpasninger av både skap, foringer og dekksider, og en erfaren kjøkkenmontør fikser dette enkelt underveis. (Tegneprogrammene til en del kjøkkenleverandører avdekker dessverre ikke alle tilpasninger som må gjøres på forhånd, og det blir opp til den enkelte snekker å finne best mulige- og billigste løsning under selve monteringen). De færreste vegger er i tillegg 100% i lodd, og for at sluttresultatet skal bli pent er det viktig å ta hensyn til alle skjevheter og ujevnheter FØR selve monteringen starter.

PRIS PÅ MONTERING AV KJØKKEN

Vi gir fastpristilbud på alle kjøkkenmonteringer.

Pristilbudene fastsettes etter tegninger og spesifikasjoner fra kjøkkenleverandøren. Prisen inkluderer montering av skap, fronter, benkeplater, kjøleskap, innredning, hengsler, dekksider, sokler, ben, skuffer, dører, knotter/ håndtak, kummer og ventilator.

Ønsker man å totalrenovere kjøkkenet er vi behjelpelig med forslag til løsninger og materialvalg på dette, og disse arbeidene prissettes som regel etter samme prinsipp.

Våre kjøkkenmontører bruker vanligvis 3-4 dager på å montere et komplett kjøkken. Tidsforbruk avhenger av kjøkkenets størrelse, og om kjøkkenskap- og skuffer kommer flatpakket.

FORUTSETNINGER VED MONTERING

Våre fastpristilbud forutsettes av følgende:

  • Veggene tåler vekten av skapene.

  • Veggene er rette.

  • Veggene er i vinkel.

  • Veggene består av treverk.

  • Normal takhøyde.

Må veggene avrettes før montering kan våre erfarne snekkere bistå med dette. Hvis veggene er utført med gipsplater eller betong vil det tilkomme et lite tillegg da montering på slike vegger er mer tidkrevende. Eventuelle tilleggsarbeider vil bli avtalt og prissatt før arbeidene starter.

Trenger du inspirasjon til valg av nytt kjøkken?

KJØKKEN VI HAR MONTERT

Klikk på bildene for å lese om de ulike oppussingsprosjektene
Montering av JKE Design kjøkken, modell Nordic Inline, Fenix sort.
Montering av Epoq kjøkken
Montering av IKEA kjøkken

KONTAKT OSS I DAG

for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud