OM OSS

I FAGSERVICE AS
Fagservice AS utfører alt innen oppussing, og kan hjelpe deg med både innvendige og utvendige arbeider. Med riktig kunnskap og markedets beste produkter, sørger vi for å levere gode løsninger til avtalt tid og pris.

MER OM OSS

Fagservice AS består av en gjeng ildsjeler som setter kundeservice og kvaliteten på arbeidene vi leverer i høysetet. Etter lang fartstid i bransjen bestemte vi oss for å starte eget firma i 2017, og har som mål å være best på tjenestene og arbeidene vi leverer.

Vi utfører alle typer byggtjenester i både privat- og bedriftsmarkedet, og vi koordinerer alle fag der dette er ønskelig. Dette betyr at kundene våre slipper å fungere som byggeledere selv, og kan fokusere på andre hyggelige ting under hele byggeprosessen.

Vi er lokalisert på Hamar, men påtar oss større oppdrag i hele landet.

HMS

Fagservice AS er opptatt av Helse, Miljø og Sikkerhet. Daglig leder har gått på HMS kurs for ledere hos Salutis HMS, og våre håndverkere får opplæring og kursing på de områder der arbeidsmiljøloven krever det. Alle våre ansatte har i tillegg fullført HMS kurs for ansatt

Vi har KS-system og rutiner for drift som ivaretar internkontrollforskriften, lover og forskrifter for våre fagområder, og instrukser for bruk av verneutstyr, maskiner, stillas, lift etc.

Alle ansatte som bruker lift har liftførerbevis, og vi har ansatte med sertifikat for varme arbeider. Vi tilstreber i tillegg bruk av miljøvennlige produkter, og at de ansatte skal ha kunnskap om arbeidsmetoder vedr. bruk av disse.

VÅRE GARANTIER

Som en ekstra sikkerhet for kundene våre har Fagservice AS utvidet garantitiden på sine arbeider.

Bruk av gode kvalitetsprodukter og våre kvalitetssikringsrutiner tillater oss å gi hele

For fremtidig dekning av eventuelle garantikostnader (reklamasjoner) er det også avgjørende at firmaet driftes fornuftig økonomisk, og vi hadde allerede 2. driftsår et godt overskudd.

Dine investeringer er med andre ord i trygge hender hos oss. Se tallene våre på Proff.no her.

ARBEIDER AV HØY

KVALITET
Vi strekker oss langt for å ligge et hakk foran konkurrentene våre gjennom hele byggeprosessen, og er opptatt av å levere håndverkstjenester av høy kvalitet på hvert eneste prosjekt. Hos oss skal du være trygg på at du får levert pent håndverk og gode løsninger som varer lenge.

HVORFOR VELGE OSS

Konkurransedyktige priser. Ingen skjulte kostnader, og du får det du betaler for. Det overordnede målet på alle våre prosjekter er å levere høy kvalitet, kompetanse og god service, slik at kundene våre får et best mulig resultat ut av investeringen sin.
Profesjonelle håndverkere. Våre faglærte håndverkere har opp til 24 års erfaring i bransjen, og kan bistå med tips og veiledning gjennom hele byggeprosessen.
Tett oppfølging. Stort fokus på kundeservice og tett oppfølging på hvert eneste prosjekt. Det er fornøyde kunder vi lever av.
Vi koordinerer alle fag. Dette betyr at du kun får EN kontaktperson å forholde deg til mens arbeidene pågår, og du slipper å bruke tid på dette selv.
Utvidete garantier. Bruk av kvalitetsprodukter og våre kvalitetssikringsrutiner tillater oss å gi hele 10 års garanti på tett bad og 5 års garanti på kjøkkenmonteringer.
100% fornøyd. Vi strekker oss langt for å ligge et hakk foran konkurrentene våre, og har som mål å gjøre alle våre kunder 100% fornøyd med jobben vi utfører.

1. Konkurransedyktige priser

Ingen skjulte kostnader, og du får det du betaler for.

2. Profesjonelle håndverkere

Våre faglærte håndverkere har opp til 23 års erfaring i bransjen, og kan bistå med tips og veiledning gjennom hele byggeprosessen.

3. Tett oppfølging

Stort fokus på kundeservice og tett oppfølging på hvert eneste prosjekt. Det er fornøyde kunder vi lever av.

4. Vi koordinerer alle fag

Dette betyr at du kun får EN kontaktperson å forholde deg til mens arbeidene pågår, og du slipper å bruke tid på dette selv.

5. Utvidete garantier

Bruk av kvalitetsprodukter og våre kvalitetssikringsrutiner tillater oss å gi hele 10 års garanti på tett bad og 5 års garanti på kjøkkenmonteringer

6. 100% fornøyd

Vi strekker oss langt for å ligge et hakk foran konkurrentene våre, og har som mål å gjøre alle våre kunder 100% fornøyd med jobben vi utfører

OM OSS

VÅRE ANSATTE
Vi har dedikerte-, og ikke minst faglig dyktige, ansatte som er opptatt av å levere gode tekniske- og estetiske løsninger på alle våre prosjekter. Våre ansatte er faglærte snekkere, byggtapetserereByggtapetsering omfatter malerarbeider, tapetsering av vegger med ulike typer materialer, og gulvarbeid med tepper av forskjellige stoffer, vinyl- og linoleumsbelegg og flisleggere, og vi dekker dermed behovet for de fleste typer håndverkstjenester selv.

HAR DU LYST TIL Å BLI EN AV OSS?

Vi er ofte på jakt etter nye flinke håndverkere. Du finner våre ledige stillinger HER.

TJENESTER

Vi tilbyr følgende tjenester
Bilde av Mac - Våre tjenester

KONTAKT OSS I DAG

for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud