Om oss

VÅR KUNNSKAP

DIN TRYGGHET

Fagservice AS utfører alt innen oppussing, og kan hjelpe deg med både innvendige og utvendige arbeider. Med riktig kunnskap og markedets beste produkter, sørger vi for å levere gode løsninger til avtalt tid og pris.

100%

FORNØYD

Vi har som mål å gjøre alle våre kunder 100% fornøyd med jobben vi utfører.
Vi strekker oss langt for å ligge et hakk foran konkurrentene våre gjennom hele byggeprosessen.

LITT OM OSS

Fagservice AS består av en gjeng ildsjeler som setter kundeservice og kvaliteten på arbeidene vi leverer i høysetet. Etter lang fartstid i bransjen bestemte vi oss for å starte eget firma i 2017, og har som mål å være best på tjenestene vi leverer. Vi utfører alle typer byggtjenester i både privat- og bedriftsmarkedet, og vi koordinerer alle fag der dette er ønskelig. Dette betyr at kundene våre slipper å fungere som byggeledere selv, og kan fokusere på andre hyggelige ting under hele byggeprosessen.

Vi er lokalisert på Hamar, men påtar oss større oppdrag i hele landet.

GARANTIER

Som en ekstra sikkerhet for kundene våre har Fagservice AS utvidet garantitiden på sine arbeider. Bruk av gode kvalitetsprodukter og våre kvalitetssikringsrutiner tillater oss å gi hele 10 års garanti på tett bad og 5 års garanti på kjøkkenmonteringer.

For fremtidig dekning av eventuelle garantikostnader er det også avgjørende at firmaet driftes fornuftig økonomisk, og vi hadde allerede 2. driftsår et godt overskudd. Dine investeringer er med andre ord i trygge hender hos oss.

HVORFOR VELGE OSS

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige priser. Ingen skjulte kostnader, og du får det du betaler for.
Profesjonelle håndverkere. Våre faglærte håndverkere har opp til 23 års erfaring i bransjen, og kan bistå med tips og veiledning gjennom hele byggeprosessen.
Tett oppfølging. Stort fokus på kundeservice og tett oppfølging på hvert eneste prosjekt. Det er fornøyde kunder vi lever av.
Vi koordinerer alle fag. Dette betyr at du kun får EN kontaktperson å forholde deg til mens arbeidene pågår, og du slipper å bruke tid på dette selv.
Utvidete garantier. Bruk av kvalitetsprodukter og våre kvalitetssikringsrutiner tillater oss å gi hele 10 års garanti på tett bad og 5 års garanti på kjøkkenmonteringer.
100% fornøyd. Vi strekker oss langt for å ligge et hakk foran konkurrentene våre, og har som mål å gjøre alle våre kunder 100% fornøyd med jobben vi utfører.

Notice: Undefined variable: ub in /home/4/f/fagservice/www/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/modules/ultimate_functions.php on line 228

Notice: Undefined variable: ub in /home/4/f/fagservice/www/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/modules/ultimate_functions.php on line 240

1. Konkurransedyktige priser

Ingen skjulte kostnader, og du får det du betaler for.

2. Profesjonelle håndverkere

Våre faglærte håndverkere har opp til 23 års erfaring i bransjen, og kan bistå med tips og veiledning gjennom hele byggeprosessen.

3. Tett oppfølging

Stort fokus på kundeservice og tett oppfølging på hvert eneste prosjekt. Det er fornøyde kunder vi lever av.

4. Vi koordinerer alle fag

Dette betyr at du kun får EN kontaktperson å forholde deg til mens arbeidene pågår, og du slipper å bruke tid på dette selv.

5. Utvidete garantier

Bruk av kvalitetsprodukter og våre kvalitetssikringsrutiner tillater oss å gi hele 10 års garanti på tett bad og 5 års garanti på kjøkkenmonteringer

6. 100% fornøyd

Vi strekker oss langt for å ligge et hakk foran konkurrentene våre, og har som mål å gjøre alle våre kunder 100% fornøyd med jobben vi utfører
Administrasjonen

Adm. og økonomi

Nina Indset

Daglig leder

Jørn Vegard Riise

Prosjektleder

Marius Silickis
Kundeservice

Skulle du ha noen spørsmål er det bare å kontakte oss. Nina står klar til å hjelpe deg, og vi besvarer alle henvendelser fortløpende.

Profilbilde Nina

Send

Våre ansatte