Totalrenovering av bad

Totalrenovering av bad med 10 ÅRS GARANTI tett bad.
Alle bilder av ferdig møblert bad er tatt av fotograf Bjørn Sørheim.

Kunden har revet det gamle badet selv.
Rørleggerarbeider er utført av Vanntett Rørservice AS.

Grunnarbeidene har blant annet bestått av flytting av sluk, flytsparkling av gulv med fall mot sluk i hht. våtromsnormen, montering av rupanel på vegger, montering av nye gipsplater i tak og på vegger, sparkling og maling av himling, og montering av fliser.

Lekre svarte detaljer

Kunden har valgt å montere svart armatur, -badekar og -servant i tillegg til svarte baderomsmøbler. Dette gir en spennende kontrast til de store og lyse flisene!

Fliser

Flisene er fra Flisekompaniet AS.
Fagservice AS har montert store flotte 60×60 cm fliser på gulv og vegger, og mosaikk fliser i dusj-sonen. Det er i tillegg bygget dokasse som er flislagt.

Høy standard

Badekar og servant er fra danske Kuma Design.

Alle kraner (armatur) er fra Tapwell.

Vegghengt toalett med bidé.

Den flotte baderomsinnredningen er fra HTH, og det lekre speilet er fra INR (speilet har dimbart lys med flere fargenyanser).

Skittentøysjakt

Vaskerommet ligger rett under badet, og hva er vel mer praktisk enn en skittentøysjakt med direkte tilgang dit? Sjakten skal få et spesialtilpasset lokk så den kan lukkes når den ikke er i bruk.
Svart armatur fra Tapwell
Vegghengt svart toalett og hånddusj fra Tapwell

Våre bilder

Foliemembran

Det er montert foliemembran på gulv og vegger. Bruk av foliemembran har mange fordeler; man kan blant annet bytte ut ødelagte fliser i våtsoner på badet om man skulle være uheldig – uten å risikere at tettheten på badet forringes. Man kan lese mer om fordelene med å bruke foliemembran her.