SNEKKERARBEID

Vi har profesjonelle snekkere og tømrere med mange års erfaring som utfører alt av snekkerarbeid innen nybygg, tilbygg og rehabilitering i privatboliger og næringsbygg.

Våre snekkere er nøyaktige, arbeider hurtig, leverer snekkerarbeid av førsteklasses kvalitet, og har de beste referanser. Med oss som samarbeidspartner skal du være trygg på at du får fagmessig godt utført arbeid!

Vi kan bistå med tips og råd vedr. løsninger før prosjektstart, og er opptatt av å være en trygg og seriøs samarbeidspartner. På større prosjekter hvor flere fag er involvert kan vi ta oss av all koordinering av arbeidene hvis dette er ønskelig. Vi er lokalisert på Hamar, men utfører også snekkertjenester i Ringsaker, Stange, Gjøvik, Elverum, Lillehammer, Romerike og Løten.

Snekkerarbeid - Snekker -Tømrer

EKSEMPLER PÅ TØMRERARBEIDER VI UTFØRER

Klikk på bildene for å lese om de ulike oppussingsprosjektene

SNEKKERARBEID INNENDØRS

Totalrenovering av alle rom (inkludert bad), montering av alle typer kjøkken, legging av parkett og laminat, utskifting av dører, trappesnekring, møbelsnekring, plassbygde innredninger og hyllesystemer etc.

Vi utfører også alt av monteringsarbeider og monterer møbler, garderobesystemer, baderomsinnredninger etc.

SNEKKERARBEID UTENDØRS

Bygging av garasjer og carporter, forskjellige typer tilbygg/påbygg, terrasser og rekkverk, lekestuer og paviljonger, boder og redskapskjul, gjerder og levegger etc.

Vi kan også være behjelpelige med utskifting av utvendig kledning/panel, etterisolering av vegger, utskifting av ytterdører og vinduer etc.

Bilde av ferdig terrasse

Terrasse i MøreRoyal®

Totalrenovering av leilighet - Oppussing - Rehabilitering

Totalrenovering av leilighet

Snekkerarbeid utendørs - montering av lekestativ

Montering av levegg på terrasse

KJØKKENMONTERING

Et av områdene vi har spesialisert oss på er kjøkkenmontering. Vi skreddersyr løsninger som inkluderer alle fag, og kan endre planløsning på kjøkkenet der dette er ønskelig. Dette betyr blant annet at du slipper å bruke tid på å koordinere flere håndverksfirmaer selv, og at du kun får en kontaktperson å forholde deg til gjennom hele byggeprosessen.

Demontering og bortkjøring av eksisterende kjøkken kan også utføres av oss.

KONTAKT OSS I DAG

for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud