Tips og råd

Nyttige tips og råd vedr. oppussing av bolig

Fastpris, prisoverslag og uforpliktende prisantydning Håndverkertjenesteloven Bustadoppføringsloven

Fastpris, prisoverslag eller uforpliktende prisantydning?

I denne artikkelen forklarer vi forskjellen på fastpris, prisoverslag og uforpliktende prisantydning. Vi tar også for oss ordlyden i Håndverkertjenesteloven og Bustadoppføringsloven da det er disse to lovene som regulerer pris på håndverkstjenester i forbrukerforhold.

Les artikkel
Hvordan velge riktig håndverker

Hvordan velge riktig håndverker?

Å finne frem i jungelen av håndverkere kan være både vanskelig og tidkrevende hvis man ikke allerede kjenner til noen med gode referanser. Vi kommer i denne artikkelen med noen enkle tips om hva man burde se etter, og ikke minst hva man bør unngå.

Les artikkel
Krav til oppussing av bad

Krav til oppussing av bad og våtrom

Å pusse opp badet er en stor økonomisk investering som kan øke verdien på boligen betraktelig. Har man bestemt seg for å investere i et nytt bad er det noen grunnleggende krav og bestemmelser man burde være klar over, slik at man kan påse at arbeidene utføres i henhold til gjeldende regelverk.

Les artikkel
Pris på bad

Pris på bad

Hva koster det å pusse opp badet? Det er flere faktorer som spiller inn når du skal estimere pris for et nytt bad, og her finner du en oversikt over de største utgiftspostene. Vi kommer også med tips om hvordan du kan begrense kostnadene når du ønsker å pusse opp badet billig.

Les artikkel
Tips til vedlikehold av bad og våtrom - Hvordan vedlikeholde badet

Vedlikehold av bad

Krav for opprettholdelse av 10 års garanti på tett bad. For at baderomsmøbler og installasjoner skal fungere optimalt over tid, må du som forbruker selv ta ansvar. Jevnlig renhold og vedlikehold reduserer faren for fukt- og vannskader, og sikrer investeringen din i mange år fremover.

Les artikkel
“Alle som skal gi råd vedr. kjøp av håndverkstjenester er enige om en ting;
Kjøp alltid dine tjenester av godkjente fagfolk”
Har du planer om å pusse opp og ønsker et uforpliktende pristilbud?
Klikk her for å kontakte oss for et uforpliktende pristilbud og gratis befaring