Her finner du artikler med tips og viktig informasjon vedrørende oppussing av bolig.

Tips og råd - Alt du trenger å vite om oppussing og vedlikehold av bad

Komplett guide til oppussing av våtrom

Dette er en oppsummering av alle våre artikler vedr. arbeider- og vedlikehold på våtrom. Her finner man informasjon om hvilken dokumentasjon man burde be om når man skal pusse opp et bad, hva som påvirker prisen på et bad, sjekkliste over hva man burde tenke gjennom før oppussingsarbeidene starter, og mye mer.

Les artikkel
Tips og råd - Membran på bad

Membran på bad

I denne artikkelen finner du informasjon om ulike typer membraner og våtromsystemer. Det er fortsatt overraskende mye slurv og manglende kunnskap blant de som bygger bad, og dette kan føre til store fuktskader allerede etter noen få år. Vi forteller også hvorfor Fagservice AS stort sett bruker foliemembran på bad og våtrom.

Les artikkel
Pris på bad

Pris på bad

Hva koster det å pusse opp badet?
Det er flere faktorer som spiller inn når du skal estimere pris for et nytt bad, og her finner du en oversikt over de største utgiftspostene. Vi kommer også med tips om hvordan du kan begrense kostnadene når du ønsker å pusse opp badet billig.

Les artikkel
Krav til oppussing av bad

Krav til oppussing av bad og våtrom

Å pusse opp badet er en stor økonomisk investering som kan øke verdien på boligen betraktelig. Har man bestemt seg for å investere i et nytt bad er det noen grunnleggende krav og bestemmelser man burde være klar over, slik at man kan påse at arbeidene utføres i henhold til gjeldende regelverk.

Les artikkel
Hvordan velge håndverker - Fagservice AS Håndverkstjenester

Hvordan velge riktig håndverker?

Å finne frem i jungelen av håndverkere kan være både vanskelig og tidkrevende hvis man ikke allerede kjenner til noen med gode referanser. Vi kommer i denne artikkelen med noen enkle tips om hva man burde se etter, og ikke minst hva man bør unngå.

Les artikkel
Vedlikehold av bad

Vedlikehold av bad

Krav for opprettholdelse av 10 års garanti på tett bad. For at baderomsmøbler og installasjoner skal fungere optimalt over tid, må du som forbruker selv ta ansvar. Jevnlig renhold og vedlikehold reduserer faren for fukt- og vannskader, og sikrer investeringen din i mange år fremover.

Les artikkel

Vil du lese flere artikler? Fargerike Hamar har en fin side med tips og råd til oppussing her.