TJENESTER

HOS OSS ER DU I

TRYGGE HENDER

Vi tilbyr følgende tjenester:

10 ÅRS GARANTI TETT BAD

Som en av få aktører på markedet tilbyr Fagservice AS hele 10 års garanti tett bad ved totalrenovering- og nybygg av bad. Bruk av foliemembran og kvalitetsprodukter gjør det også mulig å skifte ut ødelagte fliser i våtsonen på badet – uten å skade membranen – hvis uhellet skulle være ute.

5 ÅRS GARANTI PÅ KJØKKENMONTERING

Garantien gjelder monteringsarbeidene. Våre erfarne og dyktige snekkere har montert flere hundre kjøkken, og kan også bistå med oppmåling og tips vedr. planløsning før oppstart. Ved total oppussing av kjøkkenet står i tillegg våre flisleggere og gulvleggere klare til å hjelpe til.

KUNDEN I FOKUS

Vi legger stor vekt på kundeservice og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen på alle våre prosjekter. Vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal få det resultatet du ønsker til konkurransedyktige priser og avtalte tidsfrister. Vårt mål er 100% fornøyde kunder.

VÅRE TJENESTER

Tjeneste - Oppussing av bad

OPPUSSING BAD

Vi utfører totalrenovering av bad, og har 10 års tetthets-garanti på alle bad vi bygger fra bunnen av. Vi samarbeider med lokale rørleggere og elektrikere, og koordinerer alle fag frem til ferdigstillelse. Vi følger Byggebransjens våtromsnorm, og leverer komplett dokumentasjon på arbeidene ved overtagelse.

Tjenester - Maling og tapetsering

MALING OG TAPETSERING

Når det gjelder maling behersker vi alle overflate teknikker, og kan hjelpe til med alle typer malerarbeid innendørs og på utvendige fasader. Våre erfarne byggtapetserere sitter på verdifull kunnskap når det gjelder produktvalg og utførelse. Vi er også gode på tapetsering, og monterer alle typer tapeter.

Tjeneste - Gulvlegging

GULVLEGGING

Vi har profesjonelle gulvleggere med opp til 23 års erfaring, og gulvlegging og gulvavretting er noe av det vi er best på. Vi legger alle typer vinyl gulv, linoleum, design gulv, parkett, laminat gulv, gummibelegg og sportsgulv.  Vi påtar oss alt fra enkle privatoppdrag til store prosjekter i næringsbygg, idrettshaller etc.

Tjeneste - Flislegging

FLISLEGGING

Vi tilbyr flislegging av kjøkken, bad, gulv, vegger og terrasser. Våre flisleggere har mange års erfaring i bransjen, og leverer arbeider av høy kvalitet.
Hvis ønskelig kan vi ta oss av alle forarbeider vedrørende støping og avretting av gulv, oppretting/flytting av vegger etc.

Tjeneste - Snekkerarbeider

SNEKKERARBEID

Vi har erfarne snekkere som utfører alt innen rehabilitering av privatboliger og næringsbygg. Vi kan hjelpe til med oppføring av tilbygg, bygging av garasjer, terrasser, trappesnekring, møbelsnekring og plassbygde møbler. Vi monterer også møbler, garderobesystemer, baderomsinnredninger etc.

Tjenester - Kjøkkenmontering

KJØKKENMONTERING

Vi tilbyr 5 års garanti på kjøkkenmontering. Å pusse opp kjøkkenet er en stor økonomisk investering. Da er det en stor trygghet å brukere erfarne snekkere som utfører jobben hurtig og nøyaktig. Vi kan også bistå med oppmåling, utforming av planløsning og oppussing før kjøkkenet monteres.

BYGGEPROSESSEN

Få hjelp under hele byggeprosessen med alt fra planlegging av prosjektet, innhenting av priser fra andre fag, og koordinering og oppfølging av arbeidene. Alle arbeider blir selvfølgelig utført i tråd med gjeldende byggeforskrifter.

PLANLEGGING 20%
OPPSTART - FERDIGSTILLELSE 80%
FORNØYD 100%

BOLIGMAPPA

Fagservice AS er medlem av boligmappa.no

Boligmappa er det eneste serviceheftet for bolig som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Dokumentasjon, publisert direkte fra en kvalifisert håndverker, gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Du som boligeier kan også loggføre egeninnsats og legge inn kvitteringer, bilder og annet nyttig. Til sammen blir dette et komplett servicehefte for boligen din. Siden boligmappa følger boligen ved et salg, er det lurt både for deg og fremtidige eiere. God historikk er det verdt å ta vare på.

KONTAKT OSS I DAG

for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud